قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

آغاز واکسیناسیون عمومی کرونا از تابستان

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از آغاز واکسیناسیون عمومی در تابستان سال جاری خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۸ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 24
کد خبر: ۸۹۲۲۹

به گزارش راهبرد معاصر عصر امروز سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بیست و هفتمین آیین پویش ره سلامت برای افتتاح چهار پروژه درمانی در شهرستان دزفول حضور یافت.

در این مراسم مجتمع زنان و زایمان حضرت زینب با ۱۱۰ تخت شامل ۲۵ تخت LDR، بخش نوزادان با ۶ تخت، اتاق عمل و ۵۷ تخت بستری با اعتباری بالغ بر ۴۰۵ میلیارد ریال برای ساخت و ۱۲۰ میلیارد ریال جهت تجهیز، مرکز غربالگری سرطان با اعتباری قریب به ۶ میلیارد تومان، مرکز دیالیز با اعتباری بالغ بر ۱۳ میلیارد تومان افتتاح گردید.

سعید نمکی در این مراسم اظهار کرد: بسیار خرسندیم که امروز زیارت خاک این شهرستان مطهر نصیبمان شد چراکه دزفول پایتخت مقاومت و ایستادگی است و لحظه‌ای مردم شهر را ترک نکردند و مثل کوه ماندن که این امر موجب یأس و ناامیدی دشمن گردید.

وی افزود: ما در اوج تحریم‌های ظالمانه بودیم که با طوفانی به نام کرونا مواجه شدیم اما در این امر با طرح شهید حاج‌قاسم سلیمانی با نیروهای بسیجی هم‌قدم شدیم و تاثیر این طرح بسیار مثبت و شگفت‌انگیز بود به‌گونه‌ای که در جلسات با کشورهای حوزه مدیترانه، جمهوری اسلامی ایران را آبرومند خطاب می‌کردند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در دفاع مقدس و جنگ می‌دانستیم که دشمن کجاست و از کجا موشک می‌خوریم اما در کرونا دشمن را که در بدن فرد ناقل است، نمی‌بینیم.

وی ادامه داد :در جنگ گرچه سرداران شهید بسیاری از دست دادیم اما سربازان و بسیجیان بیشترین شهید شد درصورتی‌که در کرونا اغلب سرداران به شهادت رسیدند.

سعید نمکی تصریح کرد: مقاومت مردم خوزستان یک فرهنگ در کل کشور شد که درنهایت چاشنی و الگوی ما برای مقابله با کرونا گردید و در این برهه تمام دستگاه‌ها و مردم در کنار هم ماندند و مقاومت خود را نشان دادند.

وی بیان کرد: ما در اوج تحریم‌ها و کرونا ایستادیم و ساختیم به گونه‌ای که امسال و سال پیش پربارترین سال توسعه زیرساخت‌های حوزه سلامت بود.

نمکی عنوان کرد: در این مدت سه هزار تخت آی‌سی‌یو اضافه شد و ۴۶۰ دستگاه اکسیژن‌ساز به بیمارستان‌ها رساندیم که از این تعداد ۶۶ دستگاه در پیک چهارم اضافه شد.

وی ادامه داد: این افتخاری‌ست برای ما که در همین پیک چهارم و در مواجهه با کرونای انگلیسی هیچ بیماری سرگردان از بیمارستان خارج نشد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: حتی یک بیمار غیرکرونایی که در این ایام به تخت آی‌سی‌یو احتیاج داشت بی‌نصیب از آن نماند.

وی بیان کرد: امسال و سال گذشته هر ماه حدود یک‌هزار و ۳۰۰ تخت به تخت‌های بیمارستانی اضافه شد و یک‌هزار و ۴۰۰ پروژه بهداشت و خانه بهداشت در حال بهره‌برداری است.

سعید نمکی با بیان اینکه تردیدی نداریم که بر بیماری کرونا فائق خواهیم آمد تصریح کرد: در خردادماه اولین تزریق واکسن ایرانی در کنار واکسن‌های وارداتی انجام خواهد شد و در تلاشیم تا پایان خرداد واکسیناسیون گروه‌های آسیب‌پذیر پایان یابد و از تابستان واکسیناسیون عموم آغاز شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار